Account verwijderen
Je kunt je Do Today-account en gegevens altijd verwijderen — hier of onder Account in de app.
Wat wordt verwijderd
Het verwijderen wist je account en je e-mailadres, je opgeslagen favorieten en je sessies definitief. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Als je betaald hebt, blijven alleen de registraties van betaalde betalingen en de betalingsbewijzen (op een bewijs staat het e-mailadres waarmee je betaalde), zo lang als het Tsjechische boekhoudrecht vereist.
Log in om je account te verwijderen
Je moet ingelogd zijn om je account te verwijderen. Log in en kom hier terug, of mail ons en wij doen het voor je.
InloggenVragen? Mail naar service@dotoday.eu — lees ons privacybeleid.